Начало » Пресцентър » Новини
2018-05-09 14:09:00 Началникът на службата награди девет служители за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения
На основание Закона за Националната служба за охрана, със заповед на началника за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения с огнестрелно оръжие са наградени: полковник Светлан Ангелов, подполковник Теодор Желев, майор Димитър Кънев, майор Марин Атанасов, майор Николай Ферменджиев, старши лейтенант Ивайло Ангелов, старшина Николай Несторов и старши сержант Цветомир Рангелов. Старшина Георги Николов бе удостоен с плакет.

Началникът генерал-майор Данчо Дяков връчи лично наградите на отличените служители в присъствието на представители на ръководния екип на службата и колеги на 9 май 2018 г.

Ръководителят на службата благодари на наградените за всеотдайната служба и пожела на тях и семействата им здраве и успех. Той ги призова да продължават да възприемат работата си като призвание и декларира, че полаганите от тях усилия и стремежът им към усъвършенстване ще бъдат оценени от ръководството.

Снимки от събитието:
facebook twitter digg